Overslaan en naar de inhoud gaan

Mobiliteitsweek 2013 Win een ballonvaart voor twee personen

Door op vrijdag, 2 augustus, 2013 - 11:16

WEDSTRIJD - De mobiliteitsweek vindt dit jaar plaats van 14 tot en met 22 september. Het thema is "Schone lucht: kom in beweging en zet een stap!" In de mobiliteitsweek zelf worden verschillende leuke activiteiten georganiseerd. In de aanloop naar de Mobiliteitsweek kunnen alle inwoners van Veendam meedoen aan een creatieve wedstrijd. De beste inzending wordt beloond met een ballonvaart voor twee personen! Inzenden is nu al mogelijk en kan uiterlijk tot 1 september 2013.

De inzending moet passen bij het thema van 2013: "Schone lucht: kom in beweging en zet een stap!". De vorm is vrij en de inzending kan dus van alles zijn, zoals bijvoorbeeld een foto, filmpje, gedicht, rap, lied, dansje, tekening, schilderij, verhaal, toneelstukje of een knutselwerk. Het moet in ieder geval mooi, creatief, aansprekend, grappig, bijzonder of vernieuwend zijn. De inzendingen moeten wel te hanteren zijn door de jury en door een deuropening passen. Alle inzendingen moeten vóór 1 september binnen zijn bij de gemeente Veendam.

Insturen kan per post naar de gemeente Veendam, t.a.v. mevrouw W. Manenschijn, postbusnummer Postbus 20004, 9640 PA Veendam of digitaal via mobiliteitsweek@veendam.nl. U kunt de inzending ook afgeven aan de balie. De prijs wordt op zaterdag 28 september uitgereikt door wethouder Bert Wierenga.

Spelregels voor 2013:

  • Alle inwoners van de gemeente Veendam kunnen meedoen aan de wedstrijd.
  • Meedoen mag één keer per discipline.
  • De vorm is vrij, dus alle creatieve inzendingen zijn welkom, mits ze door een normale deuropening kunnen en te tillen zijn door één persoon.
  • De inzending moet in ieder geval mooi, creatief, aansprekend, grappig, bijzonder of vernieuwend zijn.
  • De uiterste inzenddatum is 1 september.
  • Vermeld bij de inzending ook uw naam, adres, emailadres, telefoonnummer en geslacht.
  • Deelnemers stellen hun inzendingen rechtenvrij ter beschikking aan de gemeente Veendam.
  • Derden hebben niet het recht om uw inzendingen te kopiëren, te verhandelen en/of voor andere doeleinden te gebruiken. Personen die dat wel doen, zijn zelf voor de auteursrechtelijke gevolgen aansprakelijk.
  • Over de jurering wordt niet gediscussieerd.

De inzendingen worden mogelijk na afloop van de wedstrijd vernietigd. Degene die de inzending graag terug wil, moet dit vermelden bij het inzenden.

De gemeente hoopt op verrassende inzendingen!