Overslaan en naar de inhoud gaan

Geslaagde toerrit Mulders Motoren

Door op woensdag, 24 juli, 2013 - 12:00

Door Dita Renken

TOERRIT - Mulders Motoren had het idee opgevat om een toerrit te organiseren en daarbij is het natuurlijk essentieel dat je een mooie en goed te rijden rit in elkaar zet. Mulders Motoren heeft daarbij de samenwerking met MTC Veendam opgezocht. MTC Veendam is zeer goed in staat om een fantastische rit in het mooie Groningen uit te zetten en dit is bijzonder goed gelukt.

De organisatie kon 97 deelnemers begroeten op een zonovergoten (tijdelijk) terras bij Mulders Motoren. Tussen 10.00 en 11.00 uur ontvangst met koffie en cake en daarna beginnen aan de rit in kleine groepjes, een tocht van 170 km.

Onderweg werd een stop gemaakt bij het Eemskanaal, nabij Overschild, waar voor de deelnemers tussen 11.30 en 13.00 uur een picknick was voorbereid met soep en broodjes en natuurlijk een koele verfrissing, want warm was het wel. Er waren voldoende tenten uitgerukt om de deelnemers een beetje uit de zon te houden en een verfrissende wind blies over het Eemskanaal waardoor er toch enige verkoeling was te vernemen.

Daarna ging de rit verder door de provincie Groningen om vervolgens weer bij Mulders Motoren uit te komen voor een geweldige barbecue, dat is althans het oordeel van de deelnemers. Heerlijk koele drankjes, lekker eten en natuurlijk de ervaringen uitwisselen over de rit. Er werd na terugkomst door de deelnemers gezellig nagekletst, waarna iedereen tevreden huiswaarts keerde.

Iedereen kijkt dan ook terug op een zeer geslaagde dag die voor herhaling vatbaar is.


Voor meer foto's, zie ons fotoalbum