Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerste CD single van De Wilca's in Hof van Holland

Door op zondag, 14 juli, 2013 - 21:25

FEESTPLAAT - Het duo De Wilca's, bestaande uit Wilco en Yvonne, hebben hun eerste single uitgebracht. Met een feestelijk tintje en dat is met behulp van Martin Sterken zeker gelukt.

"Feest met ons!" is de titel van de nieuwe CD single, een vrolijk vlot nummer.

Na een overweldigende CD presentatie, met als presentatoren Alex de Bruyn en Andre Pronk, is het duo nu klaar om naam te maken in Nederland. Het nummer is door Yvonne Ruben en Martin Sterken geschreven, en is opgenomen in de studio van Martin Sterken Productions.

De presentatie heeft in Café Fullhouse in Ter Apel plaatsgevonden, met een volle bak en met de tent goed op kop!

De eerste berichten van diverse radiostations waren bijzonder positief. Bij diverse stations is de single opgenomen in de playlist. Als klapper, tipper en spiegelplaat van de week!

De Wilca's hopen met deze single een stukje naamsbekendheid te krijgen in Nederland, maar ook in Belgie is het heel goed ontvangen.

Het eerste optreden na de cd presentatie van het duo was gisteravond in Hof van Holland. Met medewerking van diverse artiesten werd het een echte gezellige Hollandse Avond. De meewerkende artiesten waren Zanger Auke, Zanger Christo, Zanger René, de zangeres Leonie, Zanger BOB en Duo Secound Out.

Meer info: www.dewilcas.nl


Voor meer foto's, zie ons fotoalbum