Overslaan en naar de inhoud gaan

G-voetballers Veendam 1894 in zonnetje gezet door Old Granddad Club

Door op dinsdag, 9 juli, 2013 - 18:22

Foto's Egbert Venema, www.metegbertdoorveendam.nl

G-VOETBAL - De G-voetballers van Veendam 1894 hebben op maandag 8 juli jl. een geweldige avond beleefd op het complex van Golfclub De Compagnie in Veendam. Onder grote publieke belangstelling kregen de enthousiaste voetballers enkele prachtige cadeaus uitgereikt van de Stichting Old Granddad Club Nederland (OGD).

Deze golfclub verenigt sportieve grootvaders die elkaar in ‘grootvader-verband' gezellige golfdagen bezorgen. Hierbij stellen zij zichzelf ten doel om financiële steun te verlenen aan instellingen of verenigingen, die mensen met een handicap de gelegenheid bieden meer aan sport, spel en beweging te doen. Dit wordt gerealiseerd door o.a. de opbrengsten van golfwedstrijden te doneren aan maatschappelijk betrokken verenigingen.

Deze keer waren de G-voetballers van Veendam 1894 dus de gelukkigen die rijkelijk werden bedeeld door de Stichting OGD Nederland. De opbrengst van de Regiofinale van maandag 8 juli jl. kwam volledig ten goede aan de Veendammer voetballers. Met grote vreugde en dankbaarheid werd een compleet uit-tenue (shirt, broekje, kousen) in ontvangst genomen. Tevens stelde de Stichting OGD Nederland trainingshesjes en trainingsballen ter beschikking.