Overslaan en naar de inhoud gaan

Vakantiemarkten in Veendam Meer vermaak dan ooit!

Door op woensdag, 10 juli, 2013 - 07:18

VAKANTIEMARKT - Op de maandagen 22 en 29 juli en 5 augustus is het weer zover; de 51e Vakantiemarkten in Veendam worden dan gehouden. Een prachtig evenement in het centrum van Veendam waar elk jaar weer vele duizenden bezoekers op afkomen.

Vijftig deelnemende centrumwinkeliers, 100 standhouders, livemuziek op 5 podia en diverse attracties zorgen weer voor 3 zeer aantrekkelijke maandagen in het centrum van Veendam.

Nieuw is het initiatief van uitgaanscentrum Jinx; 3 maandagen organiseren zij de Tropical Mondays! Het Prins Hendrikplein wordt omgetoverd tot een tropisch paradijs met o.a. palmbomen en loungebanken voor het echte zomergevoel! De DJ's Adin Dino, Kevin en DJ Naffz zorgen voor tropische sounds en zomerse klanken.

Verder staan maandag 22 juli Max en Maxime, Janneke de Roo, Jan van der Belt, Duo die 2 en Anita en Ed op de podia. Op 29 juli komen Ben Hendriks, Max en Maxime, Janneke de Roo, Jan van der Belt en Erik van Klinken het publiek vermaken. En maandag 5 augustus de tradiotionele afsluiting met  Lucas & Gea en diverse andere artiesten in de koepel. Verder treden dan op Jacob Molema, Duo die 2, Max en Maxime en Ben Hendriks.

Alle reden dus om deze data vrij te houden en koers te zetten richting het centrum van Veendam.