Overslaan en naar de inhoud gaan

Muzikanten rocken all over the Museumsquare in Veendam

Door op zondag, 7 juli, 2013 - 01:40

GUITARS - Met de nodige steun is het weer gelukt om zaterdag het Museumplein in Veendam te laten rocken met Night of the Guitars. Het mooie weer zat de organisatie fantastisch mee en van heinde en verre waren de muziekliefhebbers naar het plein gekomen voor heel veel muziek, af en toe een dansje en natuurlijk een drankje en een hapje op zijn tijd. Kortom: een heleboel Rock en Roll.

Het spektakel begon 's middags met de muzikanten van de Jee Bee Blues Band en Ruben Hoeke.

Tijdens het avondprogramma stonden afwisselend 17 Veendammer muzikanten op het podium met hun keuze uit de eigen platen en CD verzameling.

Er werd opgetreden in diverse willekeurige formaties. De drummer Gert Jan Baas (o.a. SOS), bassist/zanger Ad Antonisse (Neil Young Mirror Band, Still Going West en Spritz) en toetsenman Marcel van Mook (Spritz) stonden de hele avond op het podium.

De muzikanten die verder meededen: de gitaristen/zangers Bé Brakke (SOS en Spritz), Ruben Hoeke, John Kruisman, Henk Nieborg, Rolf Perdok, Koos Cramer, Gerry Wolthof (Neil Young Mirror Band en Still Going West), Evert Erents (Bluesbooster) en de zangers en zangeres Everhard Sprik (HotMe! en Spritz), Harbert Grezel (Herbie and the Guitarguy) Peter Bloem(Barfly) en Marianne van der Velde (Nosoprano en Spritz), Antoinette Bolt (Spritz) en Irene Wilkens (SOS).


Voor meer foto's, zie ons fotoalbum