Overslaan en naar de inhoud gaan

Handbalvereniging Aeolus uit Wildervank zoekt versterking

Door op zaterdag, 29 juni, 2013 - 09:55

Dames A-Jeugd van HV Aeolus uit WilderBeachhandbal in Biddinghuizen,
de shirts zijn gesponsord door EM Sporting Veendam

BEACHHANDBAL - Handbalvereniging Aeolus uit Wildervank heeft een topploeg in haar midden. De Dames-A Jeugd zijn afgelopen seizoen kampioen geworden in hun laatste jaar als A-Jeugd. Dit was geen toeval want het was inmiddels het 4e kampioenschap in de afgelopen 6 seizoenen.
Als afsluiting van het seizoen doet het team mee aan de Beachhandbal competitie. Vorig jaar wist dit team zich al te plaatsen voor het NK Beachhandbal 2012, echter werd dat toernooi afgelast vanwege de regen en stormachtige wind. Maar ook nu heeft dit team zich weten te plaatsen voor het NK Beachhandbal. In het weekend van 29-30 juni zal met 6 andere teams uit de diverse regio's van Nederland in Biddinghuizen worden gestreden om het Nederlands Kampioenschap. de wedstrijden zullen worden gestreden op het strand van Molecaten Park Flevostrand in Biddinghuizen - aan het Veluwemeer.

Dit team kan nog wel versterking gebruiken en is op zoek naar nog een aantal speelsters vanaf 18 jaar. Handbal is een uitdagende dynamische sport en als jou dit iets lijkt stuur dan een email naar aeolus@handbal.nl. We nemen dan z.s.m. contact met je op.