Overslaan en naar de inhoud gaan

Night of the Guitars op het Museumplein

Door op zaterdag, 6 juli, 2013 - 11:00

GUITARS - Met de nodige steun is het weer gelukt om op zaterdag 6 juli 2013 nogmaals een Night of the Guitars op het Museumplein in het centrum van Veendam te organiseren met een middag en een avond programma.

Van 13.00 uur tot ongeveer 17.00 uur zullen de muzikanten van de Jee Bee Blues Band en Ruben Hoeke en band hun muzikale kwaliteiten laten horen.

En dan het avondprogramma...
17 muzikanten uit Veendam duiken ieder jaar in hun platen en CD verzameling om er twee van hun favoriete gitaarnummers tussen uit te pikken, die worden dan door de musici in diverse bezettingen op de eerste zaterdag van januari ten gehore gebracht. Maar op deze 6e juli wordt het een Best of van Night of the Guitars met de muzikanten en hun meest geliefde nummers uit de afgelopen 7 jaar.

Er wordt opgetreden in diverse willekeurige formaties, alleen de drummer Gert Jan Baas (o.a. SOS), bassist/zanger Ad Antonisse (Neil Young Mirror Band, Still Going West en Spritz) en toetsenman Marcel van Mook (Spritz) staan de hele avond op het podium wat toch een zware inspanning is voor deze 3 heren. De muzikanten die verder meedoen deze avond zijn: de gitaristen/zangers Bé Brakke (SOS en Spritz), Ruben Hoeke, John Kruisman, Henk Nieborg, Rolf Perdok, Koos Cramer, Gerry Wolthof (Neil Young Mirror Band en Still Going West), Evert Erents (Bluesbooster) en de zangers en zangeres Everhard Sprik (HotMe! en Spritz), Harbert Grezel (Herbie and the Guitarguy) Peter Bloem(Barfly) en Marianne van der Velde (Nosoprano en Spritz), Antoinette Bolt (Spritz) en Irene Wilkens (SOS ).

Het middag programma zal worden verzorgd door de Jee Bee Blues Band en Ruben Hoeke met Band En de toegang is gratis.

Meer informatie over deze dag en de muzikanten kan men vinden op www.nightoftheguitars.com