Betonboor Bleeker C/D toernooi Sportpark Wildervank straalt

Door op maandag, 24 juni, 2013 - 11:22

Tekst: vv Wildervank

NATIONAAL - In het weekend van 22 en 23 juni stond op het sportpark Wildervank het meerdaags Betonboor Bleeker C/D toernooi op het programma. Na een lange periode van voorbereiding, arriveerden op vrijdag 21 juni de eerste gasten voor alweer het 9e meerdaagse jeugdtoernooi op het sportpark aan de Woortmanslaan. Toen de meeste teams hun slaapvertrek hadden ingericht, was het tijd voor gezelligheid in de kantine en voor voetballen op het sportpark.

Het duurde tot in de kleine uurtjes, voordat het rustig werd op het sportpark aan de Woortmanslaan. Naast het Betonboor Bleeker C/D toernooi werd ook weer een 7 tegen 7 toernooi georganiseerd.

Op zaterdag 22 juni stond eerst het ontbijt op het programma, en vanaf 7.00 uur konden de deelnemers aanschuiven. Ruim 350 gasten lieten zich het ontbijt goed smaken. Accenten uit verschillende windstreken klonken door elkaar.

Op klokslag 9.00 uur ging het toernooi van start en deden de teams hun best zich te plaatsen voor de winnaars ronde van de tweede dag. Vanwege een klinkend wedstrijdschema was er veel ruimte voor de deelnemende teams om zich naast het voetballen te storten op een breed aanbod van nevenactiviteiten. Diverse spel attributen, waren de aansprekende nevenactiviteiten van dit weekend, waar veel plezier werd beleefd.

Om ongeveer 16.00 uur klonk het laatste fluitsignaal van de voorrondes en konden de teams zich klaar maken voor het avondeten. Per leeftijdscategorie hadden zich 8 teams geplaatst voor de winnaars ronde en hadden 8 teams zich geplaats voor de verliezers ronde.

Om 17.00 uur kwamen de eerste teams zich melden voor de warme maaltijd. Net als bij het ontbijt, moesten 350 gasten worden voorzien van een heerlijke maaltijd. Om 18.30 uur stonden de eerste teams klaar voor een speurtocht in Borgerswold. Er stond tractor trekken op het programma en bij het Scoutinggebouw moesten de teams zich via een touwbrug droog aan de overkant zien te brengen. Via een ranjapost werd vervolgens weer koers gezet naar de kantine van vv Wildervank. In de avonduren was er wederom tijd voor gezelligheid in de kantine.

Op zondagmorgen 23 juni werd om 08.30 uur afgetrapt voor de finaleronde. Tussen de wedstrijden door waren ook weer aansprekende nevenactiviteiten aanwezig. Om half vijf klonk het laatste fluitsignaal en konden de prijzen worden uitgereikt.