Overslaan en naar de inhoud gaan

Betonboor Bleeker toernooi in Wildervank

Door op woensdag, 19 juni, 2013 - 18:24

VOETBAL - Voor de 9de keer wordt het betonboor Bleeker cd toernooi gehouden op de sportvelden van vv Wildervank. Dit evenement vindt plaats in het weekend van 21 t/m 23 juni. Ook dit jaar zullen weer 32 teams strijden om de wisselbokaal. Er wordt gespeeld in twee leeftijdscategorieën, de d-pupillen en de c-junioren. De deelnemende verenigingen komen weer uit het gehele land en zullen dan ook overnachten op het daarvoor ingerichte tentenkamp.
Het tentenkamp is in samenwerking met de lokale scouting gerealiseerd. Naast het toernooi worden er ook nog diverse nevenactiviteiten georganiseerd. Zo begint het weekend met een 7 tegen 7 toernooi voor 35 + op vrijdag. Aansluitend is er een disco met DJ Peter Mans. Op de zaterdag zijn er ook tal van activiteiten, luchtkussens, dikke bertha, speurtocht, etc. De avond wordt feestelijk afgesloten met een gezellige avond.
Op de zondag worden de finalerondes gespeeld en de uiteindelijke finale zal om 15.30 uur bij de D-jeugd en om 16.00 uur bij de c-jeugd gespeeld worden.
Kortom er is voldoende te beleven, kom ook langs op sportpark Woortmanslaan te Wildervank.