Overslaan en naar de inhoud gaan

Daring MC1 Veld Kampioen 2012-2013

Door op maandag, 17 juni, 2013 - 08:34


Vlnr boven: Ruben Wagenaar, Tirza Oosting, Ilse Elderman, Nadia Smallenbroek, Noor Dijstelbere Nienke Hensens, Marije Scholten, Sacha Huisman, Paulien Huizing, Marjolijn de Vries (MD1)
Vlnr onder: Myrthe Brouwer, Shivangi Olinga en Kirsten Boelens (MD1)


HOCKEY - De hockey meiden van Daring MC1 zijn kampioen geworden in de eerste klasse van de KNHB competitie. Een langs denderende goederentrein zo kun je de meiden van Daring MC1 tijdens deze competitie het best omschrijven. Alles wat in de weg stond maakte kennis met kennis, kunde en kwaliteit, en alles afgedekt met een sausje van motivatie! De resultaten liegen er dan ook niet om, 15 winstpartijen, 1 verlies, 64 doelpunten voor en maar 8 tegen!

Het seizoen begon in oktober 2012 met een verlies partij maar daarna kwam het team dan toch echt op stoom, en werd er niet meer verloren. Tijdens de vele wedstrijden werden de altijd hondstrouwe "MC1 supportersvereniging" getrakteerd op prachtig spel, maar ook als dat niet mogelijk was , was het de kwaliteit van het team om ook slecht lopende wedstrijden te winnen. Iedereen van het team strijdend voor de winst , van keeper, verdediging, middenveld tot aan de aanval aan toe, en het mooiste was als dat samen ging als team. Om te kunnen winnen moest er vaak een offer op de vrijdagavond worden gebracht, meestal in de vorm van vroeg naar bed! Vertel dat maar eens aan 13, 14 jarige meiden waar van het leven nog niks gemist mag worden.

Volgend jaar wacht de MC1 een loodzware taak in de Sub Top klasse van de KNHB, en liggen er weer nieuwe kansen. Succes wordt beloond met promotie.