Overslaan en naar de inhoud gaan

Kinderopvang Meander viert 40 jarig bestaan

Door op vrijdag, 14 juni, 2013 - 09:56

OPVANG - Op zaterdag 22 juni wordt het 40 jarig bestaan van Kinderopvang Meander gevierd met een kinderfeest bij de locatie Zuidenveld. Het feest wordt 's middags rond 13.00 uur geopend met een leuke act, door een bekende profvoetballer, samen met een aantal BSO-kinderen.

Voor de kinderen van Kinderopvang Meander zijn er allerlei spelletjes te doen. Ze kunnen zich vermaken op een springkussen of in de draaimolen en zich te goed doen aan lekkere versnaperingen. Ook zullen er optredens zijn van BSO-kinderen en er is een tentoonstelling over de Kinderopvang Meander gedurende de afgelopen 40 jaar.

40 jaar
Kinderopvang Meander, is 40 jaar geleden met één groep kinderen in een woonhuis begonnen en uitgegroeid naar vijf locaties, met opvang in de leeftijd van 0 jaar tot einde basisschoolleeftijd.

Meer informatie
Op de kinderdagverblijven is volop aandacht voor de ontwikkeling van het kind. Zo worden de peuters goed voorbereid op de grote stap naar de basisschool. De BSO is vooral gericht op een goed aanbod van sport-, spel- en creatieve activiteiten, naast de aandacht voor sociale contacten. Veel personeel werkt al een groot deel van die 40 jaar bij de kinderopvang, waardoor de nodige ervaring is opgebouwd.

De opvang is op werkdagen, gedurende 51 weken per jaar van 07.00 uur tot 18.00 uur geopend. De BSO is ook tijdens schoolvakanties geopend en organiseert dan extra (sport)activiteiten. Voor meer informatie of het aanvragen van een informatiepakket over de Kinderopvang: telefoon (0598) 667997 of kinderopvang@zgmeander.nl