Overslaan en naar de inhoud gaan

Kom in Beweging! Een sportieve activiteit voor wijkbewoners Zeestratenwijk

Door op dinsdag, 11 juni, 2013 - 10:20

BEWEGEN - Bruisend Breehorn organiseert samen met beheerteam Zeestratenwijk 'Kom in Beweging'. Een sportieve activiteit voor alle wijkbewoners van de Zeestratenwijk, waar iedereen gratis aan mee kan doen! Zaterdagmiddag 15 juni staat helemaal in het teken van sport en muziek. Oftewel: beweging.

Maar eerst maakt draairogel Zwarte Dorus aan het van de ochtend zijn opmars in de wijk. Op het trapveld bij de WOP aan de Kielerbocht zal om 13.00 uur de middag van start gaan met een basketbal clinic voor belangstellenden, geschikt voor jong en oud. Deze clinic wordt verzorgd door de basketbal vereniging Aquila.

Om 14.30 uur is er een clinic freerunning. Ook deze clinic wordt gegeven door een professional van sportvereniging Clias. Iedereen is van harte welkom om mee te doen of te kijken naar de sportieve prestaties van medebewoners. Tussendoor kan er gebruik gemaakt worden van de bewegingsapparaten die bij de WOP staan. Hier zal ook een deskundige begeleiding geven over de vele mogelijkheden van de apparaten.

Dit alles zal gepaard gaan onder muzikale begeleiding van het shantykoor de Scheepsjoagers. Zij zullen op verschillende tijden optreden in en rondom de Breehorn. Daar staat ook een springkussen zodat ook de allerkleinsten kunnen bewegen.