Overslaan en naar de inhoud gaan

Alzheimercafe: Thema "Goed geregeld??"

Door op woensdag, 12 juni, 2013 - 16:43

ALZHEIMER - Woensdagavond 19 juni is er weer een Alzheimer Café, ditmaal in De Breehorn, Boven Westerdiep 86 in Veendam.

Deze avond heeft als thema: "Goed geregeld??".

Gespreksleider van de avond is Liesbeth van Woerkom, coördinator van Het Geheugenteam. Gastsprekers van de avond zijn Berith Mulder en Bert Bazuin. Zij zijn van het Notariskantoor Varekamp. (zie ook de site www.notaris&dementie.nl, info@notarisendementie.nl)
Zij zullen vertellen welke juridische stappen er het beste genomen kunnen worden als de diagnose dementie is gesteld, zoals mentorschap, bewindvoering en het stellen onder curatele.

Iedereen die betrokken is of iets vragen wil is van harte welkom. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. Om 19.30 uur begint het programma en dat duurt tot 21.00 uur.

Het Alzheimer café Veendam is een initiatief van Alzheimer Nederland i.s.m. Zorggroep Meander, Zorggroep Groningen, AG Wildervanck en Welzijnsorganisatie Compaen.

Voor eventueel vervoer kunt u bellen met Anneke Ritzema (Zorggroep Meander 0598-686868) of Trijnie Oosterhuis van het AGW (0598-696750). Graag wel een paar dagen van te voren bellen!