Overslaan en naar de inhoud gaan

Leden Karateschool Sandokai in de prijzen

Door op maandag, 3 juni, 2013 - 07:17

KARATE - Vier leden van Karateschool Sandokai uit Muntendam hebben zaterdag 1 juni aan het Groningerslag in Groningen mee gedaan. Het Groningerslag is een full contact karate evenement op basis van het harde Kyokushin karate, waarbij er matchmaking partijen worden gemaakt. Bij elke vechter word dus een tegenstander gezocht van hetzelfde kaliber. Van Karateschool Sandokai deden er vier vechters mee, waarvan ze alle vier eerste zijn geworden.

Iedereen die kreeg aan het einde van hun partij een deelnemerscertificaat uitgereikt, ondertekent door Lammert Meinema(Organisatie) en Dave Jonkers(trainer van vijfvoudig wereldkampioen k1 Sem Schilt). Het waren zware partijen, die de vechters heel netjes hebben gevochten. Coaches Peter Musch en Mark Dol: "We zijn zeer tevreden over dit evenement en over onze vechters".

Voor Karateschool Sandokai is dit niet het enige succes wat behaald is. Woensdag 29 mei vierde Karateschool Sandokai hun 5 -jarig jubileum met een groot feest voor alle leden in dorpshuis de Menterne in Muntendam. De topattractie op het feest was een 21 meter lange stormbaan waar zowel jong als oud zich op konden uit leven.

In de afgelopen 5 jaar heeft Karateschool Sandokai veel bereikt: er zijn door de leden verschillende wedstrijden gewonnen en er wordt samengewerkt met verschillende sportscholen door heel Nederland.


Op de foto v.l.n.r.: Sensei Mark Dol(coach), Sempai Peter Musch(coach), Rutger Musch(vechter), Savannah van der Laan(vechter), Manuel Ridder(vechter), Sander Ridder(vechter), Sempai Melissa Geukens(coach) en Jan Ridder(coach).