Overslaan en naar de inhoud gaan

Stratenvolleybaltoernooi 2013 Een oude traditie herleeft!

Door op zondag, 26 mei, 2013 - 17:02

VOLLEYBAL - Op 24 mei was het zover. Stichting Sport- en Evenementenhallen Veendam en volleybalvereniging Flash Veendam organiseerden na jaren van weg geweest te zijn het Stratenvolleybaltoernooi 2013! Samen met uw buren, bedrijf, sportclub, vrienden of familie een team vormen en sportief een avond bezig zijn is weer mogelijk in Veendam! In het Indoorcentrum traden 30 teams aan voor een spannende pot volleybal. De hal was omgetoverd tot een heus sportevenement waar jong en oud uit Veendam en omstreken aan mee kon doen aan recreatief volleybal op sportieve en gezellige manier gespeeld.

Na een spannende en ware strijd kwamen de teams Schorrie Morrie, Koning Verhuizingen, EM Sporting en Sportplein in een zinderende finale, waarvan team Schorrie Morrie als grote winnaar uit de bus kwam. Met een reusachtige wisselbokaal mocht het team huiswaarts keren. De prijsuitreiking werd verricht door wethouder van Sport Henk Jan Schmaal, die overigens zelf ook sportief meedeed met team Gemeente Belangen. Verder waren er leuke prijzen beschikbaar gesteld door de sponsoren AH Autorama, bakker Meyer, Golden City, keurslager Westerman, Koffieplein, Lilly's ijssalon, Sportplein en Vireau Bloemen. Nadien bleef het nog lang gezellig in de sportkantine waar o.a. een live optreden werd verzorgd door duo Eva Bouma en Miron Westerhof.

Uitslagen stratenvolleybal 2013!
1ste Team Schorrie Morrie
2de Team Koning Verhuizingen
3de Team EM Sporting
4de Team Sportplein

De prijsuitreiking werd verricht door wethouder van Sport Henk Jan Schmaal.

Dat er in 2014 weer een stratenvolleybaltoernooi komt moge duidelijk zijn en een ieder kan er alvast rekening mee houden dat dit ergens in mei zal plaatsvinden. Bij volleybalvereniging Flash kan er ook op recreatieve manier gevolleybald worden in de groep van recreanten die inmiddels meer dan 30 leden bedraagt en waar een ieder welkom is voor een gezellig en plezierig potje volleybal. Volleybal is voor iedereen van jong tot oud, is geen contactsport en dus extra veilig!

Het Stratenvolleybaltoernooi 2013 is natuurlijk mede mogelijk gemaakt door de inzet van de vele vrijwilligers en sponsoren. Stichting Sport en Evenementenhallen wil daarom iedereen hartelijk bedanken voor hun fantastische inzet/bijdrage.