Overslaan en naar de inhoud gaan

Scheepsjoagersfestival 2013

Door op maandag, 20 mei, 2013 - 16:42

Editie 4 van het Scheepsjoagerfestival in Wildervank uitgebreider dan ooit!

WILDERVANK - Na 3 eerdere succesvolle edities is het ook dit jaar weer gelukt het Scheepsjoagerfestival te organiseren in Wildervank. Een festival dat enorm wordt gewaardeerd door de bevolking van Wildervank en omgeving. Van 22 tot en met 26 mei zijn er diverse activiteiten op het festivalterrein aan de Rozenlaan.

Woensdag 22 mei vanaf 14.00 uur begint het met de kermis die tijdens het festival alle dagen open is. Aansluitend is de kinderbingo voor de kids uit de groepen 4, 5 en 6 met hele leuke prijzen en gratis deelname. Verder zijn er Waterballen voor de oudere jeugd. Voor de volwassenen is er  's avonds de bingo met superprijzen!

Donderdagmiddag vanaf 14.00 uur een gezellige ouderenmiddag. Nieuw in het programma is de Lady's Night op donderdagavond. Diverse zaken presenteren zich hier en Coco Women en Outfit Mode houden modeflitsen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Restaria Royal en vol=vol!

Vrijdagavond een knutselmiddag voor de jongste kids en de traditionele Stevens betontechniek viswedstrijd. Na het succes van vorig jaar wordt de Wildervankquiz weer gehouden i.c.m. een live-optreden van een Nederlandstalige band.

De zaterdag staat bol van de activiteiten. Vanaf 10.00 uur is er weer de Scheepsjoagermarkt waar o.a. diverse oldtimers worden geshowd. Het avondprogramma wordt vanaf 20.00 uur gevuld door de party-band "Volgende X Beter".

Zondagmorgen wordt het festival afgesloten met de motortoertocht en een high-tea in de feesttent. Het volledige programma vindt u op www.wildervankonline.nl.