Overslaan en naar de inhoud gaan

Ladies Day met golfbeurs op De Compagnie

Door op zaterdag, 18 mei, 2013 - 09:50

GOLF - Golfclub De Compagnie houdt op zaterdag 25 mei in het kader van haar zilveren jubileum een Ladies Day, die tevens toegankelijk is voor dames die willen kennismaken met de golfsport.
Tijdens deze dag slaan de dames niet alleen tegen een balletje. Rondom het clubhuis wordt tevens een golfbeurs gehouden met onder meer modeflitsen, sieraden, tassen, kunst, sjaals, schoonheidsadvies, golfattributen en heerlijke proeverijen met wijn, kaas, noten en aardbeien. De golfbeurs wordt mede mogelijk gemaakt door een groot aantal lokale en regionale ondernemers.
De wedstrijd voor de ervaren golfers start om 12.00 uur. Voor dames die willen kennismaken met de sport wordt een clinic gehouden door golfpro Wouter Oosting. Deze introductie duurt van 13.00 tot 16.00 uur.

Geïnteresseerden voor de clinic wordt verzocht om zich van tevoren aan te melden via info@golfclubveendam.nl.

Groot deelnemersveld bridgedrive voor goede doel
Zo'n 80 deelnemers hebben op maandag 6 mei deelgenomen aan de jubileum bridgedrive van De Compagnie. De organisatie was zeer verrast door de hoge opkomst. Dat gegeven had een positieve uitwerking op de bijdrage aan de twee goede doelen die aan de bridgedrive waren verbonden, namelijk Stichting Gasthuis Hoogezand-Sappemeer en Stichting Groningen HartVeilig.