Overslaan en naar de inhoud gaan

Open dag kanovereniging Langebosch Veendam

Door op donderdag, 16 mei, 2013 - 08:12

OPEN DAG - Op zaterdag 25 mei organiseren 5 kanoverenigingen in de provincie Groningen een open dag.

Ben je niet bang om nat te worden? Ben je sportief? Of geniet je liever van de natuur?
Kom dan langs bij één van de kanoverenigingen in Groningen.

De vijf deelnemende verenigingen zijn: de GKV in Haren; de Blauwe Reigers in Appingedam, KVSO in Stadskanaal, KVW in Winsum en kanovereniging Langebosch in Veendam.

Tijdens deze open dag kan je bij de diverse verengingen kennis maken met verschillende disciplines binnen de kanosport. Alle verenigingen bieden toervaren en zeevaren. Kanopolo vind je bij de GKV, KVSO en Kanovereninging Langebosch. Vlakwaterwedstrijdvaren vind je bij de GKV.

Wil je eens uitproberen hoe het is om in een kano te zitten? Wil je informatie over een beginnerscursus? Nieuwsgierig hoe een reddingsactie op zee verloopt?

Wil je weten wat kanopolo inhoudt (GKV, KVSO, en Veendam)? Of zou je wel eens willen zien hoe de vlakwaterwedstrijdgroep over het water suist (GKV)?

De verschillende verenigingen hebben een eigen programma. Bij kanovereniging WSV Langebosch is het publiek welkom van 13:00 tm 17:00 uur. Wij bieden dan:

  • Begeleid varen met kajak of kano door ervaren leden.
  • Demonstraties van onze kanopoloteams de Veenploeters.
  • Ervaren leden geven antwoorden op uw vragen.

Het clubgebouw ligt in Borgerswold, Peerdewaske (parkeerplaats Langeboschstrand). Voor meer informatie zie de website: www.wsvlangebosch.nl

Op onderstaande sites kan je informatie vinden over de tijdstippen van de open dagen en het programma dat de andere verenigingen bieden.

GKV: www.groningenkv.nl
Blauwe Reigers: www.deblauwereigers.nl
KVSO: www.kvxo.nl
KVW: www.kanoverwinsum.nl