Overslaan en naar de inhoud gaan

Zomermarkt en Open Huis Praktijkschool Winkler Prins ten bate van KIKA

Door op dinsdag, 14 mei, 2013 - 06:26

ZOMERMARKT - Op woensdag 22 mei van 17.00 tot 20.00 uur organiseren leerlingen en medewerkers van de Praktijkschool Winkler Prins Veendam een Zomermarkt, gecombineerd met Open Huis, ten bate van de bouw van het Prinses Máxima Centrum van de Stichting Kinderen Kankervrij. Bezoekers kunnen bij de ingang miniatuursteentjes aanschaffen à € 1,00 per stuk waarmee op de zomermarkt kan worden betaald.


Het Prinses Máxima Centrum
Met de bouw van het Prinses Máxima Centrum wordt een belangrijke stap gezet in de strijd tegen kinderkanker. Door de bouw van het grootste kinderkankercentrum van Europa hoeven toponderzoekers uit Nederland niet meer op zeven verschillende locaties te werken, maar kunnen ze hun krachten bundelen in Utrecht, vlak naast het Wilhelmina Kinderziekenhuis.

Voor elk wat wils
Naast het informatieve karakter, waarbij bezoekers een kijkje achter de schermen van het praktijkonderwijs kunnen nemen, is er op de zomermarkt van alles te beleven.
Er zijn verschillende kraampjes, stands en activiteiten, zoals: verkoop 2e hands kleding, schminken, verkoop werkstukjes van keramiek, hout en klei, rommelmarkt, bloemenkraam, basketbalspel, rad van fortuin, blik gooien, grabbelton, ‘pimp je pet', levend standbeeld enzovoort. Natuurlijk zijn er ook kraampjes waar lekkernijen worden verkocht. Elk steentje dat tijdens de Zomermarkt op Winkler Prins wordt bijgedragen komt ten goede aan de bouw van het Prinses Maxima Centrum.

Plaats: locatie Jan Salwaplein 2, Veendam.
Datum: woensdag, 22 mei
Tijd: van 17.00 tot 20.00 uur

Meer info op: www.kikabouw.nl