Overslaan en naar de inhoud gaan

Finale om de Herold Hadders penaltybokaal bij vv Wildervank

Door op maandag, 13 mei, 2013 - 22:21

NAGEDACHTENIS - Afgelopen zondag werd de finale om de Herold Hadders penaltybokaal bij vv Wildervank afgewerkt. Deze penaltybokaal is bestemd voor alle D- pupillen van de vereniging.

Tijdens elke thuiswedstrijd van Wildervank Zondag 1 konden de D- pupillen zich plaatsten voor de halve finales, en natuurlijk voor de finale om de Herold Hadders penaltybokaal,

Bij de 2 halve finales konden zich 2 D- pupillen zich per halve finale plaatsten voor de finale.

In deze finale waren er dus 4 finalisten; Robbert Duintjer en Seán mc Tique van Wildervank D1, Xavier Heijmel van Wildervank D2 en Thijs Bos van Wildervank D3.

Deze zeer spannende finale is na een fiks aantal strafschoppen uiteindelijk gewonnen door Thijs Bos van D3, op de 2e plaats eindigde Seán mc Tique van D1, 3e werd Xavier Heijmel van D2 en op de 4e plaats eindigde Robbert Duintjer van D1.

Dit alles stond onder leiding van Jeugdscheidsrechter Charissa de Groot van vv Wildervank, de reserve doelman van vv Wildervank was Andre Smallenbroek.

Op de foto naast Charissa staat Danique en op de voorgrond staat Damilo, zij hebben ter nagedachtenis aan hun oom Herold Hadders de bekers uitgereikt aan de winnaars van de Herold Hadders penaltybokaal.

Op de foto staan v.l.n.r. Robbert Duintjer, Xavier Heijmel, Reservedoelman Andre Smallenbroek, Thijs Bos, Seán mc Tique, jeugsdcheidsrechter Charissa de Groot, Danique de Groot en op de voorgrond Damilo de Groot.