Overslaan en naar de inhoud gaan

Bedrijven Netwerk Dag in Sorghvliethal

Door op zaterdag, 11 mei, 2013 - 11:35

NETWERK - Na jaren weg geweest te zijn is het nu weer tijd voor een netwerkbeurs in Veendam: de Bedrijven Netwerk Dag. En dat de bedrijven uit Veendam en omgeving een eigen netwerkbeurs gemist hebben is zeker.

De beurs
Op 14 juni staat de Sorghvliethal in het teken van de zakelijke ontmoeting. Bedrijven uit allerlei verschillende sectoren uit Oost-Groningen presenteren zich door middel van een stand. De beurs is van 11.00 tot 17.00 uur geopend voor bezoekers en relaties uit het bedrijfsleven van Veendam en omgeving. Tijdens de dag is het voor ondernemers mogelijk om te netwerken en dus nieuwe klanten en samenwerkingspartners te ontmoeten. Door onder andere sponsoring liggen de kosten voor een bedrijf om deel te nemen dit jaar extra laag.

Lezingen

Tussen het netwerken door is het mogelijk om verschillende lezingen te volgen in het Sportplein. Zo zal onder andere de Jong en Laan Accountants Veendam een presentatie verzorgen over de ontwikkelingen rondom het ontslagrecht en zal de Kamer van Koophandel een workshop geven over ondernemerschap.

Netwerkborrel

Na afloop van de Bedrijven Netwerk Dag is er de mogelijkheid voor de standhouders om de dag plezierig af te sluiten en na te praten met andere standhouders bij de netwerkborrel met live muziek.

Meer informatie kunt u vinden op de website www.bedrijvennetwerkdag.nl of u kunt contact opnemen via info@bedrijvennetwerkdag.nl.