Overslaan en naar de inhoud gaan

Kennismaken met Dynamic Tennis

Door op dinsdag, 23 april, 2013 - 07:35

KENNISMAKING - Op vrijdag 26 april 2013 is er de mogelijkheid om kennis te maken met de sport Dynamic Tennis. Bent u nieuwsgierig? Kom dan een kijkje nemen en doe mee!

Dynamic tennis is een uitdagende racketsport die elementen van tennis, tafeltennis en badminton combineert in een nieuwe, dynamische sport. Het spel wordt met een lichte 'foambal' en een lichtgewicht racket gespeeld op een badmintonveld met het net op tennishoogte, volgens de spelregels van tafeltennis. Het spel is ontzettend gezellig om te spelen en werkt verslavend!

In Veendam is er momenteel een groep van 15 mannen en vrouwen in de leeftijdscategorie van 50+ actief in deze sport. Er wordt gespeeld van 14.30 uur tot 16.00 uur in de Sorghvliethal aan het Jan Salwaplein 1 in Veendam. Op vrijdag 26 april kunt u hier kennis maken met Dynamic Tennis en zal er extra begeleiding aanwezig zijn om u wegwijs te maken in deze dynamische sport. De kosten van deelname zijn twee euro, contant te voldoen bij aanvang. Het dragen van sportieve kleding wordt aanbevolen.

Wilt u deelnemen aan deze activiteit of wilt u meer informatie over de sport, dan kunt u contact opnemen met Kevin de Haan, t. 0598 - 652313 of mailen naar: kevin.dehaan@dekompanjie.nl.