Overslaan en naar de inhoud gaan

All Time Music Festival in Parkzicht goed bezocht

Door op dinsdag, 23 april, 2013 - 07:50

KNALLER - Voor de 12e keer werd afgelopen zaterdagavond in Parkzicht Veendam het All Time Music Festival gehouden. Dit jaar was het met grote namen als Ali B en Charly Luske. Ali B was met zijn programma Op Volle Toeren (van tv bekend) met de twee gastrappers Brownie Dutch en Darryl naar Veendam gekomen.

Ook een andere kopstuk had de organisatie naar Veendam weten te halen. Charly Luske schittert momenteel in het Tv-programma De Beste Zangers van Nederland.

Naast deze topartiesten stond ook Papa di Grazzi met hun spetterende show met komische acts in de grote zaal op het podium. De Top-40 band Given gaf in de kleine zaal een optreden.

Als "Mystery Guest" gaf Diep Triest een optreden als voorproefje op 1 juni aanstaande wanneer zij het podium ook weer zullen bestijgen. 

Er was meer muzikaal moois te beleven in de verschillende genres van dit muziekfestival. Een grote tent was omgetoverd als "Covertent" met sublieme vertolkingen. Cash'd Out deed het als Johny Cash coverband zeer overtuigend. S.O.S. liet Abba met hun hits weer herleven. Still The Beetels uiteraard met de grootste hits van The Beatles en Tanytown Plays was als Bruce Springsteen playing. Herman Brood & Wild Romance werd door Spritz vertolkt. En in de tent werd de avond afgesloten door The Fortunate Sons, dè Creedance Clearwater Revival band van Nederland.

In de grote zaal betrad rond 00.25 uur Ali B met Brownie Dutch en neef Darryl het podium voor een afgeladen volle zaal. Ze hadden niet veel moeite om het publiek uit het dak te laten gaan. De enthousiaste Ali B vond het heel gezellig en vertelde dat het de lange reis naar Veendam volop goed heeft gemaakt.

Zie voor meer informatie over de bands en artiesten hier.


Voor meer foto's, zie ons fotoalbum