Overslaan en naar de inhoud gaan

Open Dag Golfclub De Compagnie Veendam

Door op maandag, 22 april, 2013 - 12:00

OPEN DAG - Zaterdag 20 april was het een drukte van belang op golfclub de Compagnie in Veendam. Behalve de reguliere maandbeker wedstrijden die op de baan werden gespeeld, was er ook dit jaar weer een Open Golfdag georganiseerd van 10.00 - 17.00 uur. Een jaarlijks terugkerend evenement waar bijna alle golfbanen in Nederland aan meewerken.

Al om 10.00 uur 's ochtends meldden zich de eerste geïnteresseerden om mee te doen aan het programma van de dag. Men kreeg men de mogelijkheid een clinic (instructieles) op de driving range van golfprofessional Wouter Oosting te volgen. De geheimen van de techniek op de puttinggreen werden uitgelegd door de vrijwilligers Gertjan Duit en Johan Wiek. Daarna werd de mogelijkheid geboden onder begeleiding een aantal zgn. par-3 holes te spelen.

In het clubhuis werd men gastvrij ontvangen en rondgeleid en onder het genot van een aangeboden consumptie kon men vanaf het terras genieten van het uitzicht over deze prachtige baan.

In het kader van het 25-jarig bestaan werd de open dag 's middags opgeluisterd door een draaiorgel, terwijl men de hele dag kon proberen tegen geringe betaling een ‘hole-in-one ‘ te slaan in een kunststof bootje wat in de vijver lag geparkeerd. De opbrengst hiervan komt ten goede aan een goed doel.

In totaal hebben ruim 60 geïnteresseerde gasten een bezoek gebracht aan Golfclub De Compagnie


Voor meer foto's, zie ons fotoalbum