Overslaan en naar de inhoud gaan

Donateursconcert Muziekvereniging Oosterbroek

Door op zondag, 21 april, 2013 - 23:57

ZUIDBROEK - Nu de lente is begonnen en het eindelijk een beetje warmer wordt na deze lang lange winter wil muziekvereniging Oosterbroek een donateursconcert neerzetten vol sfeer, kleur en soms ook een broeierige zomerse klanken. Het harmonieorkest, het leerlingenorkest en de slagwerkgroep hebben hun best gedaan om een muzikale avond vol afwisseling te kunnen presenteren.

Het leerlingenorkest deinst er dit keer niet voor terug om wat moeilijkere stukken te spelen. Na de verjonging van vorig jaar en de nieuwe instroom is jong en oud binnen het leerlingenorkest weer op stoom en een toontje of wat vooruit gegaan.

Maar ook de jongens van de slagwerkgroep zijn goed bezig. Het is een hechte groep die veel plezier beleeft aan het samenspel. Opvallend is dat er zich nog geen enkele dame heeft gemeld voor de slagwerkgroep; is het alleen voor stoere boys? Meisjes, dames, wie durft?

Het harmonieorkest neemt de bezoeker mee naar de wereld van de indianen, de sensuele klanken van de tango, de spanning in het leven van een geheim agent maar ook datgeen dat mensen van overal met elkaar verbind; de liefde. En wie droomt er nu niet van een serenade bij zonsondergang?

Het zal u niet verbazen dat het thema van dit donateursconcert "Impressions" is. Kom luisteren aanstaande zaterdag, 27 april, aanvang 20 uur in de Broeckhof te Zuidbroek.
Entree: tot 10 jaar gratis, donateurs (max. 2 per kaart) á 5 euro, overig: 7 euro 50.