MLS winnaar zaalvoetbalcompetitie 2012-2013

Door op zaterdag, 20 april, 2013 - 13:02

ZAALVOETBAL - Vrijdagavond zijn de halve finales en de finale van de beker gespeeld. De eerste halve finale ging tussen hoofdklasse Visser Chauffeursdienst en tweedeklasser Kruit en Kramer en de uitslag was 12-3. Kruit en Kramer kwam met 1-0 voor, maar daarna gaf Visser meer gas en werd het een makkelijke overwinning. De tweede halve finale ging tussen TTK en MLS, twee hoofdklassers en werd een spannende wedstrijd, maar uiteindelijk won MLS met 6-4.

De strijd om de derde plaats werd een overwinning voor TTK dat Kruit en Kramer versloeg met 12-7, maar Kruit en Kramer gaf prima partij.

De finale was een sportieve en erg spannende wedstrijd waar dan weer MLS voor kwam en dan weer Visser. Het was een wedstrijd van hoog niveau en werd uiteindelijk een 10-7 overwinning voor MLS dat hiermee weer de beker won en ook de wisselbokaal weer mag houden, omdat ze ook deze voor de derde keer achter elkaar werd gewonnen. In de eersteklasse werd Draaijer Schilders kampioen door met 11-1 te winnen van B&M en volgend seizoen mag uitkomen in de overgangsklasse.

De prijsuitreiking werd gedaan door voorzitter Aeilt Hassing en secretaris Bianca Wever. Het was een hele gezellige avond met DJ Peter en nog een optreden van zanger Jan Bos die liedjes zong van Andre Hazes, Frans Duitsch en Frans Bauer.

Verder werd er in de week ook nog voor de competitie gespeeld. Uitslagen: Overgangsklasse, OG Team 2-J.Meijer 6-7,Eetcafe Rembrandt-Sandra's Hairstudio 6-3, Glasgarage 1-v.Ringh/Goudenschaar 19-0, HLB Nannen-Clias/v.d.Laan 2-4, Xelvin-Pizza Mamma Mia 3-2. Uitslagen eersteklasse Draaijer Schilders-B&M 11-1, VIB Netwerken-Sportplein 10-0. Tweedeklasse uitslagen: Fysio Jan Veen- Bareveld 9-3, Partycentrum Joenne-Klusfabriek.nl 10-2,Calker/Heikens-Fc. Titanium 5-4 en een wedstrijd in de derdeklasse Fc.Reyes-Team 49 ers 3-4.

Inmiddels hebben zich drie nieuwe teams gemeld voor het komende seizoen en als er nog teams willen meedoen moet men snel reageren, want vol is vol. Ook zoekt V en Z een nieuwe secretaris.
Tot slot wenst zij iedereen nog een mooie zomer en tot het volgende seizoen.