Overslaan en naar de inhoud gaan

Een netwerk, samen sterk! Bouwen aan contacten

Door op zaterdag, 20 april, 2013 - 15:56

NETWERK - Wilt u meer contact met andere mensen? Contacten voor de gezelligheid of voor een helpende hand? Wilt u aan de slag om uw sociale netwerk te versterken? Een netwerkvrijwilliger van Humanitas biedt u hierbij een steun in de rug.
Samen met een vrijwilliger kunt u uw sociale contacten in kaart brengen, versterken en uitbreiden. Een netwerkvrijwilliger is een speciaal getrainde vrijwilliger die u helpt bij het leggen van nieuwe contacten of bij het versterken van verwaterde contacten.

U maakt samen plannen en voert zoveel mogelijk uit wat u zelf kunt en wilt. Uw wensen en behoeften staan voorop! De netwerkvrijwilliger luistert naar u en steunt u in uw wensen en ideeën. Samen met de vrijwilliger bepaalt u acties die ondernomen kunnen worden. Het is dan een kwestie van doen, waarbij de vrijwilliger u zoveel zal helpen als nodig is. De vrijwilliger komt hiervoor ongeveer een keer per 2 weken bij u thuis.
Na ongeveer zes tot negen maanden neemt u weer afscheid van de vrijwilliger en heeft u uw sociale netwerk naar tevredenheid uitgebreid of versterkt!

Neem contact op met Humanitas, Ina Wei, 0598-619348.

Meer informatie is ook te vinden op www.humanitasveendam.nl