Overslaan en naar de inhoud gaan

'Groeien doe je niet zomaar!' Presentatie over voedingsstoffen voor planten en bloemen

Door op vrijdag, 19 april, 2013 - 08:00

VOEDINGSSTOFFEN - Op donderdag 25 april 2013 geeft Leo Groenleer van DCM Nederland BV in wijkcentrum Dukdalf in Veendam een presentatie over het voeden van planten in de moestuin, de siertuin en het gazon op een milieuvriendelijke manier met organische meststoffen.
DCM is een producent van organische voedingsstoffen voor o.a. de sier- en moestuin. Maar wat zijn voedingsstoffen voor de plant, wat is bodemleven en waarvan worden organische meststoffen gemaakt? Op deze en nog veel meer vragen zal Leo groenleer antwoord geven en natuurlijk zal er voor het publiek ook gelegenheid zijn om vragen te stellen. Tijdens de presentatie zullen mooie foto's van tuinen in binnen- en buitenland te zien zijn, zoals de tuinen van Villandry in Frankrijk, Barnsdale gardens van Geoff Hamilton, de tuinen van Sissinghurst en Wisley Gardens in Engeland.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door Groei & Bloei afd.Veendam en omstreken en is gratis toegankelijk voor leden, niet-leden betalen € 2,00.
Aanvang 20.15 uur, na afloop van de algemene ledenvergadering.


Groei & Bloei is een landelijke groenvereniging gericht op tuinieren. De vereniging heeft 150 afdelingen en 50.000 leden. Ieder lid van de vereniging krijgt het tijdschrift Groei & Bloei 11 keer per jaar toegestuurd. Het magazine staat vol praktische tips, tuinreportage's en achtergrondverhalen over plantensoorten en tuinieren. Voor meer informatie: www.groei.nl