Overslaan en naar de inhoud gaan

Veendam verandert in Bogblues City

Door op dinsdag, 23 april, 2013 - 08:03

BLUES - In het weekend van 26, 27 en 28 april 2013 zal de stichting "Bogdike" Veendam omtoveren tot Bogblues City. Op de vrijdagavond in de horeca en op de zaterdagmiddag in het centrum de blues in al zijn soorten en stijlen klinken.

De bands die op de vrijdagavond spelen zijn: The Veldman Brothers (winnaars van 3 Dutch Blues Awards afgelopen weekend), Hans van Lier and the Sidekicks (die dinsdag hun clip van de Happy Song aanbieden aan de Tweede Kamer in Den Haag), The 4Horsemen, Blues Cowboys, Bluesjays, MacBetty, Woodgrain, Herbie and the Guitarguy en Lefthand Freddy.

Deelnemende horecazaken zijn: De Toeter, Jinx, Rembrandt, Exspreszo, Hof van Holland, De Bank, Parkzicht en LaVache. De voorverkoop is al gestart en de kaarten zijn verkrijgbaar bij alle deelnemende horeca gelegenheden.

Voorverkoop € 6,00 en aan de kassa € 8,00.

Zaterdag
Op de zaterdagmiddag is er Bogblues op het Beneden Westerdiep met Bluesbooster en Ruben Hoeke. Op het Museumplein Hayfield en Homesick and the Louisiana Men XL en op Veenlustplein Big Belly en The Southside Blues Revue & Magic Frankie.

Vrije toegang.