Overslaan en naar de inhoud gaan

Optreden Normaal in de Sorghvliethal

Door op zaterdag, 13 april, 2013 - 09:12

Het Noorder Rock Festival - 8 juni 2013

ROCK - Het Noorder Rock Festival is een nieuw muzikaal festival in Veendam, een muziek evenement met een hoge dosis rock & lol! Zoals het Noorderlicht een hemels schouwspel is voor het oog, verzorgt het Noorder Rock Festival een nog groter spektakel voor het gehoor.

De eerste editie van het Noorder Rock Festival zal plaatsvinden op zaterdag 8 juni 2013 in de Sorghvliethal te Veendam waar Bennie Jolink met de mannen van Normaal een oerend hard feestje gaan bouwen. Normaal heeft in het verleden al vele optredens verzorgd in Veendam en de heren vinden het tijd voor een comeback naar deze regio.

In het voorprogramma van Normaal staat AC/Dixi, dat zich naast de stevige rock & roll, ook meer is gaan richten op de humor en feest accenten in hun shows. Onder het motto stampende feestrock met grappige eigen teksten, besloot AC/Dixi elk jaar met een ander thema door het land te gaan toeren. Wat het in Veendam gaat worden... blijft nog even een verrassing.

Kaarten kosten in de voorverkoop € 19,50 per stuk en zijn vanaf 30 maart 2013 te verkrijgen via alle Free Record Shop winkels en online in de ticketshop van het festival www.noorderrock.nl

Vanaf 2 april zijn de tickets ook verkrijgbaar bij de bekende voorverkoop adressen in de regio Veendam welke staan vermeld op de website www.noorderrock.nl

Datum: Zaterdag 8 juni 2013
Aanvang: 19.30 uur
Locatie: Sorghvliethal te Veendam
Voor meer informatie kunt u terecht op www.noorderrock.nl