Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrijdag 14 juni Bedrijven Netwerk Dag in Sorghvliethal

Door op woensdag, 3 april, 2013 - 11:10

NETWERK - Op vrijdag 14 juni zal er een netwerkdag voor bedrijven plaatsvinden in de Sorghvliethal van Indoorcentrum Veendam. Dit evenement wordt georganiseerd door stichting Sport- en Evenementenhallen Veendam.

In tijden van financiƫle crisis hebben veel bedrijven het zwaar. Netwerken is daarom belangrijker dan ooit. De Bedrijven Netwerk Dag biedt voor iedere ondernemer kansen. Door het netwerken ontdekken ondernemers nieuwe klanten en samenwerkingspartners. Tijdens de Bedrijven Netwerk Dag zullen er bedrijven aanwezig zijn vanuit allerlei sectoren. Dit zorgt ervoor dat de dag voor alle bedrijven toegankelijk en interessant is. De dag maakt het mogelijk om op een eenvoudige wijze met de personen achter de bedrijven in contact te komen en deze (eventueel) beter te leren kennen. Daarnaast worden er workshops en lezingen gegeven in het naastgelegen Sportplein.

De prijzen van de stands en deelname liggen dit jaar extra laag om zo alle bedrijven uit de omgeving bij de Bedrijven Netwerk Dag te kunnen betrekken. Daarnaast profiteren bedrijven die voor 1 mei boeken ook nog eens van een vroegboekkorting van maar liefst 15%.

Wilt u met uw bedrijf aanwezig zijn op de Bedrijven Netwerk Dag? Neem dan contact op met info@bedrijvennetwerkdag.nl.

Netwerkborrel

In januari dit jaar vond in het Sportplein de eerste netwerkborrel, georganiseerd door Evenementenplein Veendam, plaats. Met ongeveer honderd ondernemers uit de regio werd dit een succesvol evenement. Evenementenplein Veendam organiseert wederom een netwerkborrel tijdens de Bedrijven Netwerk Dag. Evenementenplein Veendam hoort graag van te voren of u interesse heeft om langs te komen. Dit kunt u laten weten via info@netwerkborrelveendam.nl