Overslaan en naar de inhoud gaan

Beautysalon Jannie wint topduel in de hoofdklasse Zaalvoetbal in Veendam

Door op zaterdag, 30 maart, 2013 - 19:23

ZAALVOETBAL - Beautysalon Jannie won vrijdagavond de topper van MLS met 8-6. Het begin was duidelijk voor Beautysalon Jannie dat vlot voor kwam, maar daarna kwam MLS sterk terug en werd het een heel spannende strijd tot aan de laatste minuut toen de doelman van MLS ook mee ging in de aanval en bij bal verlies het doel leeg was en de tegenstander de wedstrijd besliste. Visser Chauffeursdienst is nu koploper door dit resultaat en ook maandag weer won met 9-2 van J.Kuiper met vier goals van Hateboer. Met nog twee duels te gaan staat Visser een punt voor op MLS en twee punten voor op Beautysalon Jannie. TTK verloor van Ucarcars met 5-7 en Tis Smid won van Adviesunie met 7-1 en daardoor komt degradatie wel heel dichtbij voor Adviesunie. OG Team1 won van Sportcentrum Ron Haans met 10-7 waarvan Drent er acht maakte. OG Team 2 is kampioen geworden in de overgangsklasse door met 4-3 te winnen van Pizza Mamma Mia en zal niet onder deze naam kunnen spelen in de hoofdklasse, omdat er geen twee teams met dezelfde naam in de hoofdklasse mogen spelen. Clias/v.d. Laan won van J. Meijer met 5-2 dat daar door de kans miste om tweede te worden. Sandra's Hairstudio blijft derde door met 3-2 te winnen van HLB Nannen en degradatie niet meer kan voorkomen en Xelvin won met 5-3 van v.Ringh/Goudenschaar dat hier door ook een klasse lager speelt volgend seizoen. Eetcafe Rembrandt leed een gevoelige nederlaag tegen Glasgarage1 met 4-1 en nog niet zeker is van promotie.

In de eersteklasse gaan Draaier Schilders en Grandcafe promoveren naar de overgangsklasse. In deze klasse won Boomkwekerij Bijmolt met 10-5 van Euromail en QB Onderdelenshop won met 4-3 van B&M en Rainbow Events won van ZTK Kolham met 8-2. Fysio Jan Veen lijkt helemaal van slag in de tweedeklasse door opnieuw te verliezen, nu werd er verloren van Kruit en Kramer met 5-2 en zodoende komt promotie nog in gevaar. Fc. Titanium won van Bareveld met 3-2 en Vireau Bloemen won van Team Carambole met 2-0 en Buurke Bestrating dat beslist in deze klasse wilde spelen moet nu vrezen voor degradatie, want ook nu werd er weer verloren van Klusfabriek.nl met 8-2. Afterbeat dat maar drie veldspelers had verloor met 20-2 van Calker/Heikens. Welk team dat in de derdeklasse samen de Beste Hypotheek mag promoveren zal gaan tussen DWS/Drukkerij v.d. Kooi en Fc. Reyes die vrijdag elkaar in evenwicht hielden door met 3-3 gelijk te spelen en NVL won met 8-4 van Broekema en GHV/Axinte en v.d. Veen Kantoormeubelen speelden met 2-2 gelijk en kampioen Beste Hypotheek won met 10-2 van Warmteservice.

Vrijdag 19 april is de prijsuitreiking van alle kampioenen en nieuwe teams kunnen zich aanmelden, maar wees er wel snel bij, want vol is vol. Om snel en makkelijk voorzien te worden van nieuws en feitjes over V&Z Veendam, is de vereniging nu ook op Twitter te vinden: www.twitter.com/venzveendam en tevens is het de bedoeling dat volgend seizoen ook gebruik gemaakt gaat worden van Facebook.