Overslaan en naar de inhoud gaan
112

Verkeersongeval kruispunt Sportterreinstraat en Van Delftstraat in Wildervank

Door op vrijdag, 29 maart, 2013 - 11:11

BOTSING - Op donderdagmiddag tegen 16.00 uur botsten op de kruising Van Delfststraat en de Mercuriuslaan twee auto's op elkaar. Vanaf de Mercuriuslaan had de bestuurder van een BMW geen voorrang verleend aan een bestuurster van een Toyota, komend van rechts. In de Toyota zaten drie dames. De Toyota kon total loss worden verklaard en daarbij was er een lekke band.

De bestuurder van de BWM had geen lichamelijke klachten. Een van de drie inzittenden van de Toyota, waarvan een moeder en een dochter, had hartkloppingen en er was een ambulance voor uitgerukt. Daar is ze nog onder de zorg van het personeel geweest, waarna de ambulance weer vertrok. Ze waren behoorlijk geschrokken. De moeder had wat last van de voeten en een stijf gevoel in de rug. De bestuurder van de BMW zou te hard gereden hebben, zelf zegt hij dat dit niet het geval was.

De BWM was over het kruispunt heen tot stilstand gekomen. De airbags waren eruit. Beide wagens zijn door een bergingbedrijf afgevoerd. Er was wat ravage ontstaan dat door de politie werd opgeruimd.