Overslaan en naar de inhoud gaan

Dames-A team van Aeolus Wildervank kampioen regio Noord

Door op dinsdag, 26 maart, 2013 - 22:38


Boven: Geert Damhoff (bg), Anoek Hoving , Kimberley van der laan , Esther Korte , Eddy van der Laan (bg), Daniƫlla Zuidema, Nadine Klimp , Daphne Damhoff en Wim Smit (trainer) Onder: Irene Mik, Damilo de Groot, Larissa Nieborg, Marjet Dijkman en Anke Kruizinga


HANDBAL - Voor de 2e maal in 3 seizoenen is het Dames-A team van handbalvereniging Aeolus uit Wildervank, kampioen geworden in de regio Noord. Het succesvolle team werd ook nog kampioen in het laatste jaar als B-Jeugd en 3 kampioenschappen in 4 opeenvolgende seizoenen is met recht een topprestatie te noemen.
Afgelopen zondag werd de laatste thuiswedstrijd van het seizoen gespeeld tegen het team van Actief Klazienaveen. De ca. 100 toeschouwers hebben van een mooie handbalwedstrijd kunnen genieten waarin de overwinning voor de Wildervanksters geen moment in gevaar is geweest en de Klazienaveensters werden gedecideerd verslagen met 24-16 (rust: 12-08).
Na het laatste fluitsignaal was het tijd voor het vieren van het behaalde kampioenschap, met bloemen en presentjes van het bestuur, de C-Jeugd, het Dames Midweek team en van Damilo, pupil van het Dames A team.