Overslaan en naar de inhoud gaan

Roel Duitsch Lid van verdienste

Door op woensdag, 27 maart, 2013 - 07:15

Tekst vv Wildervank

ERELID - Op zijn 80e verjaardag is dinsdag Roel Duitsch benoemd tot Lid van Verdienste van onze vereniging vv Wildervank. Roel is inmiddels ruim 30 jaar lang vrijwilliger van onze vereniging en dat doet hij nog steeds met het grootst mogelijke plezier. Roel voelt zich dan ook nog lang geen 80! Afgelopen zondag werd Roel bij de thuiswedstrijd van zondag 1 al in het zonnetje gezet door zijn collega vrijwilligers van de kantine.

En dinsdag, op zijn 80e verjaardag, werd Roel onverwacht nogmaals verrast met een bosje bloemen, een lekker taartje en de Oorkonde van Lid van Verdienste. Bestuurslid Michiel Luttje, secretaris Barto Koster en voorzitter Suzanne van Tongeren gingen persoonlijk bij Roel op de koffie om hem de oorkonde te overhandigen.

Uiteraard was alles tot in de puntjes voorbereid, in overleg met zijn dochter Patricia, was Roel blij verrast, maar ook een beetje sprakeloos. Wij hopen dan ook dat onze leden een voorbeeld aan Roel nemen, en ieder hun steentje op eigen wijze aan onze vereniging bij zullen dragen.