Overslaan en naar de inhoud gaan

Veendammer judoka's op 2 toernooien succesvol

Door op maandag, 25 maart, 2013 - 07:38

JUDO - De judoka's van Judoschool Veendam hebben een bijzonder geslaagd weekend achter de rug. Op het Lente-toernooi in Beilen kwamen ongeveer 400 judoka's in actie. Maar liefst 7 Veendammers werden hier kampioen. Daarnaast was er in Eelde het jaarlijkse vliegveldtoernooi. Hier behaalden de Veendammer judoka's ook nog eens 10 eerste plaatsen. Het is duidelijk dat de veendammer judoschool met haar jeugdjudo behoorlijk in de lift zit.

In Beilen wisten de judoka's Sharel Ploeg, Annelie Bultena, Kim Smit, Lars van Oostrum, Gijs Bakker, Sven van Oostrum en Alaaddin Isik een eerste plaats te behalen. Zilver was er voor Dylan Ploeger en Koen van der Beek. Een keurige derde plaats was voor Anas Schreuder.

Op het toernooi in Eelde behaalden de judoka's Lars Bakker, Noelle Thie, Maurice v/d Laan, Julius Thomassen, Sebastiaan Thomassen, Jordi Oussoren, Nathaniel van den Berg, Amy Buurmeijer, Sarah Peters en Feddinand Peters een eerste plaats. Tweede werden Destin Berger, Quenten Ploeger en Vera Oudman.
Een keurige derde plaats werd behaald door Tygo van Wijk, Michel Smithuysen, Nessa Visbeek, Jesse Wieland, Willem Oldenziel en Alex Noppert. Tot slot waren er nog vierde plaatsen voor Nils v. Oostrum, Roald Houwen, Daniel Smithuysen, Esmee de Lange, Leon Franssen, Annalicia van den Berg, Larissa Prak, Loes Klevering, Wouter Hesse en Mitchell Keizer.