Overslaan en naar de inhoud gaan

Odd Fellows openden hun deur

Door op woensdag, 20 maart, 2013 - 15:08

OPEN - In het kader van een door het landelijk bestuur georganiseerde Odd Fellowweek, stellen loges in het gehele land hun deuren open in week van 18 tot 22 maart 2013. Ook de vier Veendammer mannen- en vrouwenloges hadden hun deur geopend.

Dinsdagavond 19 maart was er een overweldigend aantal bezoekers dat de gelegenheid kreeg om het gebouw te bekijken en het programma bij te wonen. De bekende Veendammer auteur Henk Smit las een aantal eigen gedichten voor, waaronder een viertal bijzondere gedichten die betrekking hadden op het Odd Fellowgebeuren. Gastspreker Harm van der Veen uit Hoogezand gaf een uitleg over de Odd Fellowloges en hun doelstellingen.

De presentatie van de Goede Doelenactie was aangrijpend: Henk Muller, Veendammer van geboorte, vertelde aan de hand van een diapresentatie over zijn werk, zijn hulp aan de armste zigeuners in Roemenië. Hij kreeg van de Vier loges een financiële bijdrage van € 500,- voor zijn project in dat land.

Een zeer geslaagde avond, waarbij de vele enthousiaste bezoekers een indruk hebben gekregen van de doelstellingen van de Odd Fellowloges.

Donderdagavond 21 maart is er de mogelijkheid een logezitting bij te wonen.

U bent van harte welkom vanaf 19.30 uur, aanvang (deur is dicht) om 20.00 uur. Ook op deze avond zijn er leden aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

De Odd Fellows staan open voor mensen van alle gezindten. Zij biedt een palet aan mogelijkheden voor wie werkelijk geïnteresseerd is en actief wil meedoen. Ook aan het gezelligheidskarakter ontbreekt het niet. Steeds meer willen Odd Fellows laten zien wie zij zijn en wat zij doen.

Wilt u meer weten? Neemt u eens een kijkje op de website: www.veendam.oddfellow.nl Geïnteresseerd? Wij zien u graag verschijnen aan de Nassaustraat 175 te Veendam.

Deelname is vanzelfsprekend geheel vrijblijvend.