Overslaan en naar de inhoud gaan

BV Aquila sluit 40e seizoen af met knalfeest!

Door op zaterdag, 16 maart, 2013 - 09:01

BASKETBAL - Dit seizoen bestaat de Veendamse basketbalvereniging Aquila 40 jaar en dat gaat natuurlijk niet voorbij zonder feestje! Voor iedereen die BV Aquila een warm hart toedraagt, opent de Wildervanckhal op 27 april 2013 haar deuren, waar met verschillende festiviteiten het jubileum gevierd zal worden.

In de middag worden speciaal voor de jeugdleden van Aquila clinics georganiseerd, onder leiding van niemand minder dan oud-Donar speler Hein Gerd Triemstra. De sportieve middag wordt afgesloten met een wedstrijd van oud-heren van Aquila tegen het huidige herenteam.

In de avond barst het jubileumfeest los. Vanaf 20.00 uur is de sporthal omgetoverd tot feestlocatie om zoveel mogelijk leden, oud-leden, sponsoren en vrienden van de club een gezellige avond te bezorgen. Iedereen die nu of gedurende het 40-jarige bestaan betrokken is geweest bij de club, is meer dan welkom om het jubileum te komen vieren. Kaarten zijn te koop via de website www.bvaquila.nl Voor slechts 5 euro krijg je een toegangskaart inclusief twee consumpties. En natuurlijk het weerzien met (oude) vrienden!

Over Aquila
Basketbalvereniging Aquila is een gezellige basketbalvereniging in Veendam/Wildervank voor jong en oud! Opgericht in 1972 en nu, 40 jaar later, een gezonde club die gestaag groeit. Basketbalclub Aquila staat voor sportiviteit, gezelligheid en competitief basketballen. Voor zowel serieus basketballen als ontspannen een balletje gooien, kun je bij Aquila terecht.