Overslaan en naar de inhoud gaan

Wie krijgt een Kroonappel? Het stemmen is begonnen!

Door op vrijdag, 15 maart, 2013 - 16:53

KROONAPPEL - Ter gelegenheid van de troonswisseling is het Oranje Fonds op zoek naar de mooiste sociale initiatieven in het Koninkrijk. Duizenden organisaties hebben hun initiatief ingediend. En dit weekend bent u aan zet!

Inmiddels is het stemmen begonnen en kunt u tot aanstaande zondagavond 20:00 uur via www.kroonappels.nl stemmen op uw favoriet in elk van de drie categorieën. Om misbruik te voorkomen, is er besloten dat er maximaal 1 stem per huishouden gedaan kan worden, wat betekent 1 keer gebruik van IP-adres en postcode/huisnummer combinatie. Zorg dus dat u thuis en niet bijvoorbeeld in een kantoor- of schoolgebouw uw stem uitbrengt.

Er kan o.a. gestemd worden op Kinderdisco Sorghvliet, Buurtvereniging 't Spoordok, Summerfun, de Sintcentrale, Speeltuinvereniging De Langeleegte enz. Kijk voor nog meer iniatieven op de site van www.kroonappels.nl en stem op uw project naar keuze.

Wilt u iets extra's voor deze prachtige initiatieven betekenen? Zorg ervoor dat u mensen mobiliseert om ook te gaan stemmen. Bel of mail vrienden, familie en kennissen en plaats berichten op de sociale media. Misschien wint uw favoriet een Oranje Fonds Kroonappel en €50.000,- om hun goede werk voort te zetten. Bovendien maakt u zelf ook kans op mooie prijzen.

Mede namens de deelnemende organisaties alvast hartelijk dank voor uw steun!

Woensdagochtend 20 maart wordt op www.kroonappels.nl bekend gemaakt wie de winnaars zijn in de verschillende categorieën en wie doorgaan naar de volgende ronde.