Overslaan en naar de inhoud gaan

Theatervoorstelling De HuisvrouwMonologen in vanBeresteyn

Door op vrijdag, 15 maart, 2013 - 16:22

THEATER - Humor en herkenning in theatervoorstelling De HuisvrouwMonologen op zaterdag 23 maart in vanBeresteyn (try-out)

De moderne vrouw wordt geacht een succesvolle carrière te hebben, een goede moeder en echtgenote te zijn, te sporten en lekker te kunnen koken. 'De HuisvrouwMonologen' is een humoristische en herkenbare voorstelling over ‘alles goed willen doen'. Er komt steeds iets bij, maar er gaat nooit iets af.
Drie vrouwen in dialoog met elkaar over de invulling van hun leven. Louise, Sophie en Martha. Louise moet nog aan de kinderen beginnen, Sophie heeft een huis vol en Martha een leeg nest. We volgen ze een jaar lang. Hun huishouden in vier seizoenen. Ontploffende wasmanden, houdbaarheidsdata, kookwekkers en het strijken van onderbroeken, het komt allemaal langs. Maar daaronder zit de vraag wat ze met hun leven willen. Wat waren hun verwachtingen en wat is daarvan uitgekomen? Gaan ze zo door of wordt het eens tijd voor de Grote Schoonmaak?

Een voorstelling met in de hoofdrollen Henriette Tol, Noortje Herlaar en Lotje van Lunteren. Gemaakt door Sylvia Witteman, Geert Lageveen (o.a. Plien en Bianca, Veldhuis en Kemper) en Richard Kemper (Veldhuis en Kemper).

Aanvang van de voorstelling is 20.15 uur.
Reserveren kan via www.vanberesteyn.nl of 0598 634566