Overslaan en naar de inhoud gaan
112

Ongeval Wildervank Nijveenlaan - Torenstraat

Door op woensdag, 13 maart, 2013 - 21:43

Door Michael Huising en Willem van der Werf

WILDERVANK - Woensdagmiddag rond 16.45 uur is er ongeval gebeurd in Wildervank. Op de kruising Nijveenlaan met de Torenstraat heeft de bestuurder van een personenauto geen voorrang verleend aan een ander voertuig. Hierdoor kwamen de voertuigen met elkaar in botsing.

Eén van de voertuigen is vervolgens over twee verkeersborden gereden en net voor een boom tot stilstand gekomen. Door de klap kon de deur aan de bestuurderszijde van deze auto niet meer open. De brandweer die ook ter plaatse kwam had de deur vlot open zodat de bestuurster veilig uit de auto kon worden gehaald.

Vervolgens werd de bestuurster voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de andere auto kwam met de schrik vrij. De VOA kwam ter plaatse om een rapportage van het ongeval te maken. Of de laagstaande zon van invloed is geweest op het ontstaan van het ongeval is niet bekend.


Voor meer foto's, zie ons fotoalbum


Persbericht politie
Bij een verkeersongeval op de kruising Torenstraat, Van Delftstraat, Beukenlaan en de Nijeveenlaan in Wildervank is woensdagmiddag een 57-jarige vrouw uit Gieten gewond geraakt. Een 39-jarige man uit Veendam had op de kruising geen voorrang verleend aan de vrouw. Na de aanrijding was de Gietense over 2 verkeerspalen gereden en tegen een boom tot stilstand gekomen. De 57-jarige raakte gewond door de klap van de aanrijding. Zij werd voor verdere medische behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een rapportage en een analyse van het ongeval gemaakt.