Overslaan en naar de inhoud gaan

Zorgtrailer in Veendam Voorlichting over leren en werken in de zorg

Door op woensdag, 13 maart, 2013 - 08:42

WINKLER PRINS - Wat kan en wil ik later gaan doen in de sector Zorg & Welzijn en welke opleiding moet ik daarvoor volgen? Vragen die de derdeklassers Vmbo en Aka van de beroepssector Zorg & Welzijn van Winkler Prins bezighouden.

Om de leerlingen weer een stapje verder op weg te helpen naar hun vervolgopleiding heeft Winkler Prins Veendam De Zorgtrailer uitgenodigd. Op 25 maart a.s. komt deze 14 meter lange trailer van 09.30 tot 13.45 uur naar de grote parkeerplaats naast de school op locatie J.G. Pinksterstraat 26.

De Zorgtrailer brengt spektakel! Leerlingen kunnen aan boord interactieve games spelen, een beroepskeuzetest doen en er is een 3D-bioscoop om ze voor een baan in de zorg te inspireren. In de bioscoop draait een soap over de verschillende carrièremogelijkheden in de GGZ, de verstandelijk gehandicaptenzorg, de ouderenzorg en in het ziekenhuis. De docudrama wordt gespeeld door bekende acteurs uit Spangas. Er is een begeleider van het Florence Nightingale Instituut aanwezig om vragen te beantwoorden.