Overslaan en naar de inhoud gaan

Centrum Jeugd en Gezin Veendam start alleenstaande moedergroep 25+

Door op vrijdag, 1 maart, 2013 - 10:00

MOEDERGROEP 25+ - Het Centrum voor Jeugd en Gezin Veendam start een alleenstaande moedergroep voor moeders vanaf 25 jaar met kinderen van alle leeftijden.

Opvoeden is leuk, maar best een klus, als je er alleen voor staat. Wil je in contact komen met andere alleenstaande moeders? Ben je pas alleenstaande moeder en wil je weten hoe je bepaalde zaken moet regelen? Wil je ervaringen en tips over de opvoeding van je kind(eren) met elkaar delen? Of zijn er andere onderwerpen, die je met elkaar wilt bespreken? Dan is de alleenstaande moedergroep echt iets voor jou!

Gezelligheid en ontmoeting staan voorop. Op de eerste bijeenkomst gaan we bespreken wat jullie graag willen. De invulling van de bijeenkomsten bepalen we dan samen. Zo kunnen we praten over relaties, de kinderen, financiƫle zaken, opvoeding, regelingen, maar we kunnen ook samen een keer koken, een bezoekje brengen aan de sportschool enz. We denken aan 1x per 2 weken een bijeenkomst van 2 uur, voor zo'n 6 tot 8 keer. Tijdstip en locatie bespreken we dan met jullie. De deelname aan de Alleenstaande Moedergroep is gratis.

De eerste bijeenkomst is op woensdag 13 maart van 9.30 tot 11.30 uur in jongerencentrum Break, Jan Salwaplein 3. Heb je kleine kinderen en geen oppas, dan kun je je kind meenemen. Voor informatie en aanmelding kan je contact opnemen met de CJG consulent Marga van Reemst, telefoon 0598-698119 of 06-11916893 of mailen naar: mvanreemst@compaenveendam.nl. Je bent van harte welkom!