Overslaan en naar de inhoud gaan

Zaalvoetbal in Veendam

Door op woensdag, 27 februari, 2013 - 07:59

ZAALVOETBAL - In de hoofdklasse lijkt het dat Visser Chauffeursdienst en MLS uit gaan maken wie er kampioen wordt. Visser won van TTK met 7-3 door drie doelpunten van N. Klunder en vier doelpunten van K. Hateboer en heeft een punt meer dan MLS dat met veel moeite won van laagvlieger Adviesunie dat met 2-0 voor kwam, maar uit eindelijk verloor met 4-3. Onderin won Tis Smid met 7-5 van Ron Haans Sportcentrum en Ucarcars won met 10-3 van J. Kuiper dat hierdoor laatste blijft. Beautysalon Jannie lijkt in een dip te zitten, want nu werd er verloren van OG Team met 5-1 en heeft nu vijf punten minder dan de koploper.
Op 6 maart spelen MLS en Visser Chauffeursdienst tegen elkaar en daar kan de beslissing vallen wie er kampioen wordt. Eetcafe Rembrandt won in de overgangsklasse met 19-2 van v. Ringh/Goudenschaar en blijft tweede met drie punten meer dan Sandra's Hairstudio.
In de eersteklasse werd een wedstrijd gespeeld en daar pakte QB Onderdelenshop een punt door verrassend met 4-4 gelijkt te spelen tegen Rainbow Events. |
In de tweedeklasse laat van Calker/ Heikens de laatste wedstrijden veel punten liggen en zakt steeds verder weg. Nu werd er met 4-2 verloren van Vireau Bloemen dat hiermee stevig in de middenmoot staat. Buurke Bestrating speelde twee wedstrijden deze week en won maandag met 6-3 van Afterbeat en vrijdag werd er met 5-3 verloren van Kruit en Kramer. Glasgarage 2 won verrassend met hoge cijfers van Team Carambole, uitslag 8-1. In de derdeklasse won koploper Beste Hypotheek ook deze keer weer met veel moeite. Er werd nu met 4-3 gewonnen van v/d. Veen Kantoormeubelen. Avebe won maandag met 7-2 van Team 49 ers, maar verloor vrijdag met 9-2 van Fc. Reyes. DWS/ v.d. Kooi won twee keer deze week. Maandag werd Broekema verslagen met 9-2 door ondermeer vijf doelpunten van Korthuis die ook vrijdag tegen GHV/Axinte weer drie maal scoorde en mede daardoor met 6-3 won. Broekema verloor vrijdag nipt met 4-3 van Smurfit/Kappa. NVL- Warmteservice werd 3-3 en zo pakte Warmteservice het tweede punt van het seizoen.