Overslaan en naar de inhoud gaan

Viervoudig goochelkampioen Hilbert Geerling terug in vanBeresteyn

Door op vrijdag, 22 februari, 2013 - 20:37

GOOCHELEN - Viervoudig Goochelkampioen Hilbert Geerling terug in vanBeresteyn op zondag 3 maart

De familievoorstelling Nico met z'n Kliko is een betoverend verhaal verteld en gespeeld door Hilbert Geerling. Iedereen vanaf 6 jaar zal zich verbazen en zal verrast zijn door de gebeurtenissen op het podium. Je zal maar een blunder begaan van 7,5 miljoen. Dan moet je maken dat je wegkomt. Rennen. Vluchten. Wegwezen. Met de politie op zijn hielen weet Nico zich te verstoppen op een afvalberg. Alles is vies en smerig. En dat is niet zo mooi.... Behalve als je je fantasie gebruikt. Nico ontdekt dat je fantasie je mee kan nemen naar een andere wereld. Een wereld waarin alles kan. Een wereld waarin alles wat je fantaseert waar is. Waarin afval zomaar goud is en onweer klinkt als een orkest. En als de fantasie dan compleet naar je hoofd is gestegen, dan is helemaal niets meer wat je dacht dat het was... Een betoverende voorstelling vol vuiligheid en humor.

De voorstelling is ook heel erg leuk voor pappa's, mamma's, opa's en oma's. Per reservering kan één volwassen begeleider gratis mee naar binnen!

Wilt u hier gebruik van maken, graag uw kaarten per telefoon 0598 634566, mail vanberesteyn@veendam.nl of bij de theaterkassa reserveren.