Overslaan en naar de inhoud gaan

Voorjaarsconcert Harmonieorkest Voorwaarts en FC Emmen!

Door op vrijdag, 22 februari, 2013 - 08:40

CONCERT - Traditioneel zal Harmonieorkest Voorwaarts Veendam begin maart zijn jaarlijkse Voorjaarsconcert geven in Cultuurcentrum VanBeresteyn. Dit keer zal het gastoptreden verzorgt worden door FC Emmen.

Net als in voorgaande jaren belooft het weer een concert te worden met veel afwisseling. De ingrediënten: Jackson Five, Rusland, James Bond, een Italiaans dorpsfeest, dansmuziek en een hotel in Californië. Mocht dit uw nieuwsgierigheid nog niet gewekt hebben, dan moet de medewerking van FC Emmen dat toch zeker doen.

FC Emmen is in dit geval niet de bekende voetbalclub, maar het Fagot Collectief Emmen. Dit unieke gelegenheidsensemble bestaat uit 6 fagottisten. Allemaal (oud)leerlingen van Voorwaarts' dirigent Ruud Extra. Zij zullen de luisteraar de mogelijkheden van dit klassieke instrument laten horen. Dat de mogelijkheden zich niet beperken tot de klassieke muziek, kunt u horen als u op zaterdag 9 maart a.s. naar Cultuurcentrum VanBeresteyn te Veendam komt. Het concert begint om 20:00 uur. De entree bedraagt € 7,50.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de leden van het harmonieorkest of te bestellen per email: kaartverkoop@voorwaartsveendam.nl of telefonisch: Johan Girbes, 06 - 23 278 872. Ook zijn de kaarten op de komende dinsdagavonden (tussen 19:00 en 21:30 uur) af te halen bij het verenigingsgebouw van Voorwaarts aan de Schippersstraat 30 te Veendam. Meer informatie is te vinden op www.voorwaartsveendam.nl.