Overslaan en naar de inhoud gaan

2500 mensen gezocht om Michelle Steur 4 keer de Alpe D'HuZes te laten beklimmen

Door op zaterdag, 16 februari, 2013 - 15:28

GOED DOEL - Michelle Steur uit Veendam doet dit jaar mee aan de Alpe D'HuZes. Deze wordt gehouden op 5 en 6 juni in Frankrijk. Ze gaat 4 keer de bijna onmogelijke Alpe d'Huez beklimmen om zo geld in te zamelen om anderen te faciliteren en inspireren om goed, gelukkig en gezond te leven met kanker. En aangezien het aantal elk jaar weer meer stijgt, hebben ze daar ook veel geld voor nodig. Omdat Michelle al jaren gezond door het leven stapt maar helaas veel mensen om haar heeft zien lijden en overlijden, wil ze graag haar gezondheid inzetten om geld te genereren voor dit prachtige doel. Met zijn alle gaat het lukken, samen staan we sterk! "Ik wil natuurlijk zoveel mogelijk geld inzamelen, maar mijn begin doel is... 2500 mensen die een euro doneren! 1 euro om een berg van verschil te maken, 1 euro om het lijden een stuk dragelijker te maken en het overlijden tot overleven te dwingen. Meer mag natuurlijk altijd!"

http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/michellesteur/michelle-steur/actie.aspx is het adres van haar actiepagina.

Veendam telt bijna 28000 inwoners, ze hoopt van harte dat er vele zijn met een goed hart die hun steentje willen bijdragen. Alle euro's gaan naar onderzoeken en hulpmiddelen. De organisatie werkt met een anti-strijkstok beleid! Allemaal vrijwilligers die hun beste beentje voor zetten. "Ik zal in ieder geval mijn stinkende best doen om 4 keer tegen deze reus op te klimmen met een berg mensen op mijn bagagedrager. Ik reken op uw steun!", aldus een bijzonder gemotiveerde Michelle, teamlid van Teamlid van team Alpenkanjers 1.

www.opgevenisgeenoptie.nl voor meer informatie rond de actie.