Overslaan en naar de inhoud gaan

Demonstatieavond bij Expert Veendam

Door op vrijdag, 15 februari, 2013 - 14:59

DEMONSTRATIES - Expert Veendam zal op 26 februari opnieuw een demonstratieavond organiseren in samenwerking met de diverse merken binnen electronica land. Op deze avond die wordt gehouden binnen de winkel in Veendam van 19.00 tot 21.30 zal aandacht worden gegeven aan de actuele onderwerpen binnen TV en video land. Vele demonstraties op het gebied van 3D en smart TV alsmede de huidige opname methoden met digitale televisie.

Daarnaast zullen de diverse signaal aanbieders aanwezig zijn om tekst en uitleg te geven over hun netwerk. SKV zal uitleg geven over OTT en glasvezel. Daarnaast zal er gedemonstreerd worden met Humax kabelontvangers. De merkn die reeds toegezegd hebben aanwezig te zullen zijn; Philips, Samsung, LG, Humax, Hirschmann, SKV, Canal Digitaal, Digitenne.

Ook zal er ruimschoots aandacht zijn voor de trend van dit moment Tablet pc's en alle mogelijkheden daarvan binnen uw huisnetwerk. Kortom een avond die u niet mag missen waarbij voor alle bezoekers een leuke attentie klaar ligt.