Overslaan en naar de inhoud gaan

Muziekvereniging Voorwaarts doet mee met NLdoet!

Door op woensdag, 13 februari, 2013 - 08:19

NL DOET - Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart organiseert het Oranje Fonds weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook Muziekvereniging Voorwaarts Veendam zal hier aan deelnemen.

Het Oranje Fonds is het grootste nationale fonds op sociaal gebied en laat Nederland van zijn beste kant zien. Per jaar besteedt het ongeveer € 32 miljoen aan organisaties en initiatieven die de sociale cohesie versterken in Nederland en in het Caribische deel van het Koninkrijk. De Prins van Oranje en Prinses Máxima zijn beschermpaar van het Fonds.

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Voorwaarts is één van de vele organisaties in Nederland welke zich hebben geregistreerd voor deelname aan NLdoet. Bij de muziekvereniging is er in de loop van de jaren veel wildgroei ontstaan achter het eigen verenigingsgebouw. Bovendien ligt er veel snoeihout dat verwerkt of weggebracht moet worden. Met vrijwilligers zal gewerkt worden aan een schone en nette tuin.

Lijkt het je leuk en gezellig om Muziekvereniging Voorwaarts te helpen bij deze klus? Meld je dan aan via de website www.nldoet.nl. De klusdatum is zaterdag 16 maart en er wordt om 9:00 uur begonnen. De vereniging zal zorgen voor koffie, thee en versnaperingen.